پاورپوینت مبانی نظری معماری - گشتالت

مكتب روان شناسي گشتالت در اوايل سده بيستم در آلمان پديدار گشت. اين دوره مصادف بود با اوج گيري هنر مدرن در اروپا؛ جايي كه هنرمندان از آن جمله در آلمان و مدرسه باهاوس، شيفته يافته هاي تحسين برانگيز پايه گذاران اين مكتب-ماكس ورتايمر، كورت كوفكا و ولفگانگ كهلر- در زمينه تجربيات ادراك بصري شده بودند. پديده گشتالت اولين بار در 1910 ، در ذهن ماكس ورتايمر، روان شناس چك تبار، شكوفا شد. اين اتفاق به سادگي، زماني رخ داد كه وي در حال مسافرت با قطار متوجه شد که اگر دو نور متفاوت با نرخ معینی خاموش و روشن شوند، در بیننده این تصور را ایجاد می کنند که این تنها یک نور است که به عقب و جلو می رود. مفهوم گشتالت، اولين بار در فلسفه و روان شناسي معاصر توسط كريستين وان اهرن فلس Christian Von Ehrenfels) ) معرفي شد. از نظر او“ همه ادراك هاي ما داراي كيفيات گشتالت اند، اما اجزاي سازنده آنها فاقد اين خصوصيات مي باشند. براي مثال، فرد خطي را كه از اجتماع تعدادي نقطه به وجود آمده است، مي بيند و نه تك تك نقطه ها را. و مشابه آن اين كه، آدمي با گوش دادن به يك ملودي، نت هاي تشكيل دهنده آن را به صورت انتزاعي نمي شنود، بلكه كليت ملودي را ادراك مي كند.
پاورپوینت مبانی نظری معماری - گشتالتپاورپوینت مبانی نظری معماری - گشتالت
قیمت قیمت : 35000 تومان
163 بازدید
نوع فایل : zip
 967  
مكتب روان شناسي گشتالت در اوايل سده بيستم در آلمان پديدار
گشت. اين دوره مصادف بود با اوج گيري هنر مدرن در اروپا؛
جايي كه هنرمندان از آن جمله در آلمان و مدرسه باهاوس، شيفته
يافته هاي تحسين برانگيز پايه گذاران اين مكتب-ماكس ورتايمر،
كورت كوفكا و ولفگانگ كهلر- در زمينه تجربيات ادراك بصري
شده بودند.
پديده گشتالت اولين بار در 1910 ، در ذهن ماكس ورتايمر،
روان شناس چك تبار، شكوفا شد. اين اتفاق به سادگي، زماني رخ
داد كه وي در حال مسافرت با قطار متوجه شد که اگر دو نور متفاوت با نرخ معینی خاموش و روشن شوند، در بیننده این تصور را ایجاد می کنند که این تنها یک نور است که به عقب و جلو می رود.
مفهوم گشتالت، اولين بار در فلسفه و روان شناسي معاصر توسط كريستين وان اهرن فلس Christian Von Ehrenfels) ) معرفي شد. از نظر او“ همه ادراك هاي ما داراي كيفيات گشتالت اند، اما اجزاي سازنده آنها فاقد اين خصوصيات مي باشند. براي مثال، فرد خطي را كه از اجتماع تعدادي نقطه به وجود آمده است، مي بيند و نه تك تك نقطه ها را. و مشابه آن اين كه، آدمي با گوش دادن به يك ملودي، نت هاي تشكيل دهنده آن را به صورت انتزاعي نمي شنود، بلكه كليت ملودي را ادراك مي كند.
 

                    جهت بزرگنمایی بر روی تصاویر کلیک کنید.                    

{gallery}fileselling/gallery/967{/gallery}
 

نوع فایل : پاورپوینت 46 صفحه


حجم فایل :5.6 مگابایت


    قیمت : 35000 تومان


 

11

کلیه حقوق برای سایت پروژه معماری دات کام محفوظ است.